• La reducere!
  • Nou

Liziantus

600,00 MDL

Noua compoziție „Liziantus“  

Este ușor să ai o dispoziție bună în primăvară. Și doar un accent luminos este suficient pentru a-l întări cu cel care este important. Și un buchet de flori cu livrare gratuită, din Veronici vor face față perfect acestei sarcini.

warranty.png

Garanție specială

bouquet-emoji.png

Flori Proaspete

Dacă decideți să oferiți bucuriei persoanei dragi, cumpărați un buchet de Veronica cu livrare în Moldova în magazinul nostru online de flori Boutiquemim.md la prețuri accesibile. Aceste flori de primăvară, precum trandafirii, sunt plante „vorbitoare”, fiecare culoare transmite atitudinea față de o persoană și descrie sentimentele și emoțiile tale.

Cantitate

Planta de eustoma (Eustoma), numită și lisianthus (Lisianthus - „floare amară”), sau „clopotul din Texas”, sau „trandafir irlandez”, sau „trandafir japonez”, este un membru al familiei gentiene. Numele eustoma din latină se traduce literalmente prin „gura frumoasă”, dar există o altă versiune mai literară - „frumos vorbind”. O astfel de plantă provine din Mexic, din insulele Caraibelor, dar și din partea de nord a Americii de Sud și din sudul Americii de Nord.

SP-2020-03